Welkom bij houthandel Van Den BergWelkom bij houthandel Van Den Berg
pasen gesloten van vrijdag 10 april om 12:00 u tot en met dinsdag 14 april 2020 toonzaal gesloten omwille van corona geen afhalingen door particulieren

Welkom bij Houthandel Van Den Berg

Zowel voor aannemers, vakmannen, zelfbouwers als particulieren

Houthandel Van den Berg bestaat sinds 1948 en is uitgegroeid tot een houthandel met een ruim assortiment die de nieuwste trends op de voet volgt.

Een gedeelte van ons productaanbod vindt u al op deze website, maar u kan ons natuurlijk ook altijd contacteren voor meer informatie. Wij helpen u dan graag verder.

In onze ruime toonzaal laten wij u kennis maken met een uitgebreid assortiment van o.a. vloeren, plafonds, gevelbekleding, terrassen, deuren,… Zeker de moeite om een kijkje te komen nemen !

De toonzaal is open van maandag tot vrijdag van 8:00 u tot 12:00 u en van 13:00u tot 18:00u.

Ons bedrijf is FSC ® – PEFC™ gecertifieerd.
Coc nummer: SCS-COC-005219-J

maatregelen genomen tot het bestrijden van het coronavirus, opgelegd door de regering:

Wij werken momenteel achter gesloten poorten.
Professionele klanten kunnen nog per mail bestellen. Dit kan nog afgehaald worden of geleverd na afspraak. Het klaarmaken van bestellingen zal trager verlopen dan normaal. Gelieve steeds contact op te nemen.

Ook wij zijn moreel verplicht om onszelf,onze werknemers, klanten, familie en vrienden te beschermen. 
Met het welzijn van onze medewerkers steeds voorop, blijven alle richtlijnen inzake hygiëne strikt opgevolgd (handhygiëne, 1.5 m afstand nemen, hoesten in de ellenboog,…).