Welkom bij houthandel Van Den BergWelkom bij houthandel Van Den Berg
Wij zijn momenteel gesloten wegens een infectie met covid-19. We zijn normaal gezien terug open vanaf maandag 26 oktober 2020.

Welkom bij Houthandel Van Den Berg

Zowel voor aannemers, vakmannen, zelfbouwers als particulieren

Houthandel Van den Berg bestaat sinds 1948 en is uitgegroeid tot een houthandel met een ruim assortiment die de nieuwste trends op de voet volgt.

Een gedeelte van ons productaanbod vindt u al op deze website, maar u kan ons natuurlijk ook altijd contacteren voor meer informatie. Wij helpen u dan graag verder.

In onze ruime toonzaal laten wij u kennis maken met een uitgebreid assortiment van o.a. vloeren, plafonds, gevelbekleding, terrassen, deuren,… Zeker de moeite om een kijkje te komen nemen !

De toonzaal is open van maandag tot vrijdag van 8:00 u tot 12:00 u en van 13:00u tot 18:00u.

Ons bedrijf is FSC ® – PEFC™ gecertifieerd.
Coc nummer: SCS-COC-005219-J

Corona

Wij zijn deze week gesloten wegens een infectie met covid-19. Normaal zijn we terug open op maandag 26 oktober 2020. We zijn open voor aannemers en afhalingen. Toonzaal is gesloten.

Vanaf heden is het dragen van een mondmasker verplicht.

Gelieve onder alle omstandigheden een afstand van 1.50 m te bewaren. Gelieve zo veel mogelijk met bancontact te betalen.

Particulieren moeten zich melden aan het kantoor en wachten tot ze binnen geroepen worden.

Aannemers mogen via de groene poort binnen rijden.

Ook wij zijn moreel verplicht om onszelf,onze werknemers, klanten, familie en vrienden te beschermen. 
Met het welzijn van onze medewerkers steeds voorop, blijven alle richtlijnen inzake hygiëne strikt opgevolgd (handhygiëne, 1.5 m afstand nemen, hoesten in de ellenboog,…).